Annonce
09/03-17 00:00; Opdateret: 14/08-17 10:21

Så let kan du bygge din egen hems til børneneSå let kan du bygge din egen hems til børnene

GUIDE. Man kan sagtens lave en børnehems til hjemmet uden at være uddannet håndværker. Silvan guider til hvordan.

storybild

I denne måned afholder byggemarkedet Silvan deres store ’Gør-det-selv-mesterskaber’, hvor man kan vinde gavekort på 15.000 kroner for at fremvise sine egne gør-det-selv-projekter.

Det er imidlertid også forståeligt (og helt i orden), hvis man gerne vil have lidt hjælp til hjemmebyggeriet. Og her kan Silvan faktisk også hjælpe.

Læs mere om, hvordan Silvan kan hjælpe dig på silvan.dk

Byggemarkedet laver nemlig jævnligt udførlige guides til forskellige gør-det-selv-projekter, og i denne uge sætter vi fokus på en hems med indbygget hyggerum, der kan være med til at gøre børneværelset større og mere spændende.

De fleste børn vil nemlig nok være vilde med den lille hule, man kan lave i hyggerummet, hvor man også kan stille nogle af børnenes ting ind, så værelset bliver mindre rodet. Med andre ord en både praktisk og børnevenlig løsning.

For at gøre projektet så simpelt som muligt kan man tage udgangspunkt i Silvans gør-det-selv-vejledning og så medbringe sine egne mål til pladerne og få dem skåret til i Silvans savværk.

Og hvis du skulle være i tvivl, giver de meget gerne vejledning, så du er godt rustet til at gå i gang med byggeriet.

Når byggeriet først er gået i gang, kan projektet laves færdig på en weekend, så det ikke ender med at blive et evighedsprojekt.

På forhånd har Silvan regnet på, hvad børnehemsen med hyggerum koster i materialer, og hele projektet kan faktisk laves til under 8.000 kroner.

Hele trin-for-trin-vejledningen samt lister over materialer og værktøjer kan findes på silvan.dk.

For tiden er der desuden et væld af anden inspiration at finde på silvan.dk, hvor man kan se alle de projekter, der er blevet sendt ind til ’Gør-det-selv-mesterskaberne’.

Et gør-det-selv projekt kunne også være en lille køkkenhave.

Flere annoncer