Annonce
13/10-15 16:10

5 sparetips: Derfor bør du bruge en rejsesøgemaskine5 sparetips: Derfor bør du bruge en rejsesøgemaskine

De billigste flybilletter og afbudsrejser i markedet kan være svære at finde. Via internettet har du mulighed for at søge efter rejser 24 timer i døgnet, men hvor skal du starte for at få det bedste overblik?

storybild

Der er mange forskellige rejsesider at vælge imellem, og mange vælger også at starte deres søgning i Google. Men et godt sted at starte er i en rejsesøgemaskine, som sammenligner priser på rejser fra mange forskellige flyselskaber, rejsebureauer, charterselskaber og hotelbookingsider.
Men hvorfor skal du vælge en rejsesøgemaskine frem for så mange andre websider, når du starter din søgning efter de billigste og bedste rejser?

1. Du sparer tid
I en rejsesøgemaskine kan du sammenligne priser fra alle rejseselskaberne på én gang. Du behøver derfor kun at lave én søgning, hvorefter du bliver præsenteret for alle fly- eller chartertilbud fra hele rejsemarkedet. På den måde slipper du for at skulle bruge tid på at søge på mange forskellige rejsesider.

2. Du sparer penge
Der er stor konkurrence blandt selskaberne om at tilbyde dig de billigste flybilletter og dermed ligge øverst i resultaterne i en rejsesøgemaskine. Derfor kan du ofte finde billigere priser i en rejsesøgemaskine end direkte hos flyselskaberne og onlinerejsebureauerne. Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk viser også charterselskabernes flypriser, så du kan sammenligne flypriser med både rutefly og charterfly.

3. Du får gratis prisovervågning
Når du har besluttet dig for din destination og de datoer, du ønsker at rejse, kan du oprette en såkaldt prisagent, som hjælper dig med at følge prisudviklingen på din rejse. På travelmarket.dk kan du få gratis prisovervågning af både afbudsrejser og flybilletter. Du modtager dagligt en e-mail, som fortæller dig, om prisen på din rejse stiger eller falder.

4. Du får priser fra flere afrejselufthavne i én søgning
Der kan være stor prisforskel alt efter, hvilken afrejselufthavn du vælger. Derfor er det en god idé at tjekke priser på rejser fra flere afrejselufthavne. Travelmarket.dk er den eneste søgemaskine, hvor du kan vælge at få priser fra op til 4 afrejselufthavne i én og samme søgning.

5. Du får optimalt overblik med en priskalender
Hvis du er fleksibel med din ud- og hjemrejsedag, kan der være penge at spare både på flybilletter og afbudsrejser. Hvis du leder efter flybilletter, er der måske endda kun direkte flyforbindelser på bestemte ugedage. Via priskalenderen i Travelmarkets flysøgemaskine kan du se, om prisen er lavere, hvis du ændrer din ud- eller hjemrejse en dag eller to. I søgemaskinen med afbudsrejser kan du vælge, om du er fleksibel med afrejsedatoen +1 dag, +2 dage, +3 dage osv.

Alt i én søgning
I en rejsesøgemaskine kan du sammenligne priser fra mange rejseselskaber på én gang. Men som den eneste rejsesøgemaskine tilbyder travelmarket.dk, at du i én og samme søgning får priser med både fly, hotel, pakkerejser og charterrejser. Du kan enten vælge en søgemaskine med fly, hotel eller charterrejser direkte i menuen. Eller du kan fra søgeboksen på forsiden søge og sammenligne alt i én søgning.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer