Annonce
17/02-17 18:08; Opdateret: 25/10-17 14:10

Danskernes 7 grunde til at vælge fibernetDanskernes 7 grunde til at vælge fibernet

En af grundene er bl.a., at hele familien kan være på nettet på samme tid, uden at hastigheden påvirkes af det. Læs de andre 6 grunde her.

storybild

Er du i tvivl om, hvilken af de mange internetløsninger på markedet, du skal vælge?

Eniigs fiberløsning, Waoo, er det sikre valg, der sikrer dig lynhurtig hastighed og stabilitet. Waoos internet er nemlig kåret til Danmarks bedste for femte år i træk af den uafhængige rådgivningsvirksomhed Loyalty Group, der årligt undersøger tilfredsheden blandt danske internetkunder.

Få mere information om Danmarks bedste fibernet her

Waoo er bedst i testen og topper dermed listen som den foretrukne internetudbyder i Danmark vurderet på servicekvalitet, produktkvalitet og image.

For Eniig er det vigtigt fortsat at leve op til kåringen og give kunderne den kvalitet og hastighed, de betaler for.

Eniigs fiberløsning, Waoo, har altid været kendt for sin hastighedsgaranti og høje internethastighed – både på up- og download.

Det er muligt, fordi der kan kobles mange enheder i hjemmet på fibernettet, uden det påvirker hastigheden.

Fibernettet bliver heller ikke påvirket af, om der er mange på nettet i området, eller om der er store bygninger eller bakker i nærheden.

En af grundene til fibernettets popularitet og de mange positive tilbagemeldinger fra kunderne er netop også, at fibernettet har dedikeret båndbredde til TV og rigelig kapacitet til resten af familiens online aktiviteter.

Læs om fibernet fra Eniig her

Generelt vælger flere og flere danskere fibernet, og der er en kraftig stigning i de hastigheder, vi generelt får ind gennem væggen. Hver 10. danske bredbåndsabonnement har nu en høj hastighed på 100 Mbit/s i download. Dertil er opkoblinger med mindst 50 Mbit/s i downloadhastighed mere end fordoblet i løbet af 2015.

Målingen viser, at Eniigs fiberløsning, Waoo, har de mest tilfredse kunder, når man ser på produktkvalitet.

Flere annoncer