Annonce
05/07-16 09:50; Opdateret: 10/01-17 14:11

Her er sommerens bedste serierHer er sommerens bedste serier

STREAMING. Tjenesten HBO Nordic tilbyder nogle af verdens mest omtalte serier denne sommer. Vi guider til fire af dem.

storybild

’Roadies’ (havde premiere på HBO Nordic den 27. juni)
En af de mest ventede nye serier i år kommer fra amerikanske Showtime. Det på samme tid romantiske og humoristiske drama handler om en gruppe roadies, der står for det praktiske arbejde bag scenen på turné for et stort rockband.

Ud over den gruppe lovende unge skuespillere, der spiller roadies, byder serien på den erfarne Luke Wilson i rollen som bandets turnémanager. At den Oscar-belønnede instruktør Cameron Crowe står bag serien har desuden ikke gjort forventningerne mindre.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

’Killjoys’ (hele første sæson kan ses fra den 2. Juli på HBO Nordic, hvor anden sæson også har premiere)
En trio af dusørjægere i et fjernt solsystem, plaget af en multiplanetarisk klassekamp, er en historie, der har henrykket både seere og anmeldere.

Produktionsholdet bag Killjoys er det samme som på hitserien ’Orphan Black’, og kvinden bag er Michelle Lovretta (’Lost Girl’). Undervejs i ’Killjoys’ er der masser af action, men samtidig får seerne en historie om loyalitet og hemmeligheder.

Mr. Robot (havde premiere på HBO Nordic den 1. juli)
Hackerserien er blevet en seerfavorit og har endda også vundet en Golden Globe for årets dramaserie. Det er et stjernehold, der står bag, og blandt andet har Niels Arden Oplev (’Mænd der hader kvinder’) instrueret første afsnit.

Handlingen drejer sig om en ung mand (Rami Malek) med social angst og et utroligt talent for at hacke, der bliver kontaktet af en mystisk fremmed (Christian Slater) der står bag en aktivistisk hackergruppe.

’Ray Donovan’ (sæson 4 havde premiere på HBO Nordic den 27. juni)
Første episode på Showtimes krimidama blev i 2013 netværkets mest sete nogensinde, og siden da er seriens popularitet fortsat. Liev Schreiber spiller hovedpersonen, der er ’fixer’ i Los Angeles – en mand, der kan hjælpe folk af med ethvert problem, uanset hvad det kræver.

I løbet af seriens første fire sæsoner har den været nomineret til et væld af priser, og Liev Schreiber har endda vundet en Golden Globe for bedste skuespiller i en tv-serie for sin rolle som Ray Donovan.


Du kan streame alle sæsoner af disse serier samt mange flere på HBO Nordic
.

Prøv HBO gratis i 2 måneder allerede NU:
Send en sms med teksten HBOMX til 1272 og indtast den kode, som du modtager på sms på hbonordic.com

(Det koster alm. sms takst. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og der er kun én kode pr. mobilnummer. Efter 2 måneders prøveperiode fortsætter abonnement til 79 kr./md. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, inden prøvetiden udløber, så bliver du ikke opkrævet noget beløb)

Flere annoncer