Annonce
07/10-15 12:48

Få årets julefrokost oplevelseFå årets julefrokost oplevelse

Få den helt store julefrokostoplevelse på et cruise til Oslo med DFDS Seaways.

storybild

Hvis du gerne vil have en julefrokost ud over det sædvanlige, så er denne julefrokost-cruise med DFDS Seasways den perfekte mulighed. Du kan både som privat eller virksomhed modtage dette tilbud, og der er garanteret et sjov oplevelse.

I skal overhovedet ikke tænke på noget som helst, da der bliver sørget for alt. I får en lækker julebuffet på udrejsen med alt, hvad hjertet kan begære af klassisk julefrokost mad - tilberedt som hos mor, og på hjemrejsen bliver der serveret en udsøgt 3-retters selskabsmenu.

Begge middage er inkl. øl, vand og vin, så meget som I har lyst til, så der er en oplagt mulighed for at få en fantastisk aften med kollegaer eller vennerne.

Ring og bestil på tlf. med bookingkoden MEXJUL: 3342 3005

Underholdningen er også noget, der hører med i denne pakke, da der bliver sørget for et live-band. Alt dette foregår i fantastisk smukke omgivelser med udsigt over havet og den enestående indsejling til Norge.
Dette indeholder årets julefrokost:
- Cruise til Oslo
- 2 pers. i Seaways Class 2-sengskahyt
- 3-retters selskabsmenu inkl. øl, vand og vin ad libitum
- 1 x julefrokostbuffet inkl. øl, vand og vin ad libitum
- 2 x morgenmadsbuffet

Alt dette får I til en speciel pris p kun 1298,- pr. person v/2. pers. i samme kahyt. Spar 500,- pr. person

Man kan opgradere sin kahyt med havudsigt for kun 100,- pr. pers.

Tilbuddet gælder alle afgange i november, december og januar (dog undtaget 22., 23., 24., 30. og 31. dec 2015) og er gældende ved min. 8. pers., da der er begrænset antal pladser opfordrer vi MX læsere til at være hurtige ved telefonen. Tilbuddet kan kun bookes telefonisk hos DFDS Seaways på tlf. 3342 3005 eller pr. mail på konference@dfds.com. Oplys bookingkode MEXJUL.

Hvad tænker du..?
Flere annoncer