Annonce
12/09-16 09:15; Opdateret: 10/01-17 14:13

I disse serier er der flest danske skuespillereI disse serier er der flest danske skuespillere

STREAMING. Du kan opleve et væld af danske skuespillere i store internationale tv-serier på HBO Nordic i år. Kender du alle, der er med?

storybild

(Billede: Helen Sloan)

Udover at spille med i Vinyl har Birgitte Hjort Sørensen også spillet med i den meget populære serie Game of Thrones, hvor hun spillede wildling.

Birgitte Hjort Sørensen: Vinyl
Tidligere i år havde HBO premiere på en kæmpe tv-satsning i form af et drama om New Yorks musikscene i 1970’erne. Serien er skabt af Mick Jagger og Martin Scorsese, og den legendariske instruktør stod endda for at instruere første afsnit.

Seriens danske islæt står Birgitte Hjort Sørensen for, og denne rolle er faktisk ikke hendes eneste i internationalt regi – tidligere har hun blandt andet haft en rolle i ’Game of Thrones’.
Første sæson er tilgængelig nu.

Se det store udvalg af HBO-serier her

Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau: Game of Thrones
Birgitte Hjort Sørensen er ikke den eneste dansker, der har en rolle i ’Game of Thrones’. Siden allerførste afsnit har Nikolaj Coster-Waldau nemlig henrykket og forarget folk i rollen som Jamie ’King Slayer’ Lannister.

Pilou Asbæk er også blevet præsenteret i en stor rolle i den nyeste sæson, hvor Frank Hvam også har listet sig med. Så der er flere danskere at holde øje med i det storslåede magtspil.
Alle sæsoner er tilgængelige nu.

Pilou Asbæk som den berygtede Euron Greyjoy.

Ulrich Thomsen: Banshee
Der er ingen mangel på skurke i det medrivende drama ’Banshee’. Vores hovedperson er netop blevet løsladt fra fængslet og påtager sig identiteten af en myrdet sheriff i den lille by Banshee i Pennsylvania for at gemme sig for en storkriminel skurk. Det skal imidlertid vise sig, at der også findes ’bad guys’ i den lille by, blandt andet en lokal bagmand spillet af danske Ulrich Thomsen.
Alle sæsoner er tilgængelige nu.

Ulrich Thomsen kan ses som den kriminelle forbryderkonge, Kai Proctor, der stammer fra amish-samfundet.

Sidse Babett Knudsen: Westworld
Mange serie-elskere venter i spænding på denne science fiction-thriller, der er baseret på filmen af samme navn fra 1973. Foruden danske Sidse Babett Knudsen har serien blandt andre Anthony Hopkins og Ed Harris på rollelisten.
Premiere til oktober

Sidse Babett Knudsen spiller Theresa Cullen, som er en af Westworld’s ledere, der har ansvaret for, at "forlystelsesparken" ikke skal ende i kaos.


Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø: Vikings

Intet mindre end to danskere spiller med i en af de mest populære serier på HBO Nordic lige nu. Og de kommer til at være mere tilstede i den kommende sæson.
Alle sæsoner er tilgængelige nu.

De to danske skuespillere spiller Ragnar Lothbroks sønner og kommer til at have betydelige roller i den kommende sæson af Vikings. (Billede 1: Panorama Agency) (Billede 2: HEIN Photography)

Stephanie Corneliussen: Mr. Robot
Hackerserien har taget verden med storm, og i et cast, der imponerer med både Rami Malek og Christian Slater, er der også blevet plads til danske Stephanie Corneliussen. Hele første sæson er tilgængelig nu.

Den i Danmark nærmest ukendte skuespillerinde har fået stor ros for sin præstation i serien Mr. Robot.

Se det store udvalg af HBO-serier her

Flere annoncer