Annonce
10/03-17 00:49; Opdateret: 01/06-17 16:48

Christopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStageChristopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStage

LIVE. En af Danmarks største popstjerner gav eksempler på både sit musikalske og humoristiske talent under livestreamet intimkoncert.

Den akustiske koncert var et live-comeback for sangeren efter en længerevarende skade på stemmebåndet, der krævede en operation, men han var tilbage for fuld udblæsning til aftenens koncert. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Normalt spiller han for udsolgte sale med tusindvis af hvinende fans, men i aftes optrådte Christopher under nogle helt anderledes forhold. 70 heldige publikummer havde vundet billetter til en akustisk koncert på Hotel SP34 i København.

Stemningen var spændt og afdæmpet, mens folk indtog deres pladser i det varmt belyste lokale. Aftenens konferencier, komikeren Daniel Hoff, bød velkommen:

»Hvor er I mange, søde og flotte!«

Faktisk var der ikke så mange mennesker til stede i rummet, men der var masser, der fulgte med via livestream på Facebook, og fra første strofe lod det til, at Christopher følte sig komfortabel med backup fra én guitarist og én pianist. Inden showet havde han nu også været fortrøstningsfuld.

Jeg har altid elsket det akustiske, for det er dér, jeg kommer fra. Jeg har virkelig spillet meget bare mig og min guitar og ved klaveret derhjemme. Så jeg føler mig rigtig godt tilpas til den slags koncerter,« sagde han.

De seks sange, der blev spillet, var akustiske versioner af hans store hits, inklusiv den nye single ’Free Fall’. Inden koncerten havde både aftenens hovednavn og konferencieren sagt, at de glædede sig til netop det nummer.

Christopher og band spillede akustiske versioner af sine største hits til LiveOnStage. Billede: Lasse Bak Mejlvang

»Den nye, ’Free Fall’, kan jeg godt lide. Jeg kan godt lide Justin Bieber også, og jeg synes, det lugter lidt af det. Det gør mig lidt Bieber-glad,« sagde Daniel Hoff.

I løbet af koncerten stillede han Christopher spørgsmål, der var blevet indsendt af seerne på Facebook, og det gav anledning til flere sjove episoder, hvor Christopher blandt andet fortalte om ulækre episoder i Kina, ikke at føle sig kendt nok og dedikerede en sang til Daniel Hoffs mor.

Efter koncerten og spørgsmålene fik fansene mulighed for at møde Christopher og tage et billede med ham. Rummet summede af forventning over at få lov til at møde musikidolet, og flere tilskuere roste den intime udtryk, koncerten havde haft.

På Facebook kunne man mellem spørgsmålene finde masser af både kærlighedserklæringer, imponerede kommentarer og hjerte-emojis. Så selv om scenen var noget anderledes end normalt, lod den akustiske aften til at være en succes.

Se alle billeder fra intimkoncerten og aftenen her

Der blev battlet mellem Daniel Hoff og Christopher, hvem der havde det smukkeste hår. Billede: Lasse Bak Mejlvang

Hoff vs. Christopher: Hår-kampen er afgjort
To af de mest imponerende mandlige hårpragter i Danmark var torsdag aften forenet på én scene i København. Vi spurgte Christopher og Daniel Hoff, hvem der har det flotteste hår.

Christopher
Hvem har bedste hår mellem dig og Daniel Hoff?
»Det har Hoff. 100 procent! Én ting er, at det er 50 centimeter længere end mit, men det er også simpelthen så velplejet, at jeg nærmest brækker mig. Han må smøre det ind i diverse lækre produkter hver morgen, og jeg har tænkt mig at spørge ham, hvad hans hemmelighed er.«

Hvad er din hår-hemmelighed?
»Der er ikke nogen vanvittig hemmelighed. Jeg bruger en voks til 60 kroner, for det har jeg altid gjort, og det er det eneste look, der fungerer for mig. Ellers bliver det lidt fedtet at se på, hvis jeg bruger alle mulige lækre produkter. Det skal have et lidt ’random’ look.«

Daniel Hoff
Hvem har det bedste hår?
»Jeg ved jo, at jeg er ældre, så jeg har en fordel. Mit er også klart længst, men jeg gad godt at se ham med fuldt langt hår. Han får jo krøller, så det ville være fantastisk. Jeg har måske vundet hår-kampen, men han har vundet på alle andre punkter.«

Hvad er din hemmelighed?
»Jeg vasker det faktisk kun én gang om ugen, men så vasker jeg det rigtig meget. Og så er jeg for nylig begyndt at børste det. Det er lidt slidt i spidserne, så jeg prøver at børste det, og det kan jeg egentlig meget godt lide. Stå og børste og se lidt Netflix. Og så sørg for at tage på værtshus en gang imellem, for hvis det kan få lidt røg, ser det skidegodt ud, selv om det lugter.«

Se de enkelte sange fra Christophers intimkoncert her

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Derfor blokerer de lokale for Pusher...
bt.dk
Obama skriver kontrakt: Det skal han...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk