Annonce
19/08-15 11:59; Opdateret: 27/08-15 16:18

Vind 4 billetter til Mystery EscapeVind 4 billetter til Mystery Escape

Inviter dine venner på en sjov og hjernevridende udfordring. Metroxpress udlodder sammen med Mystery Escape to gavekort til en værdi af 1.695 kr.

storybild

Hos Mystery Escape kan du udfordre dig selv og dine venners gådehjerner: Mystery Escape er en helt ny type underholdning i Danmark; Et Live Room Escape Game, hvor I bliver lukket inde i et gåderum og har 60 minutter til at slippe ud igen.

Vinderne af konkurrencen kan invitere op til fire venner med på en gådefuld rejse ind i et andet århundrede i spillet ’Mysteriet på Godset’. Det foregår på et fransk gods i starten af 1900 tallet.

En kvinde er blevet myrdet, og når spillet starter, så befinder I jer i hendes dagligstue, hvor I skal befri hendes sjæl. I finder vejen ud ved at finde spor og ledetråde og udforske den mystiske dagligstue, hvor alt ikke er, hvad det udgiver sig for at være. I får testet jeres sammenhold, logiske sans og evner til at tænke ud boksen og frem for alt tænke hurtigt.

Præmie
2 x gavekort til Mystery Escape for 5 personer

Spillet er gennemført ned til mindste detalje med overraskende momenter undervejs. Det stammer fra Paris, hvor mere end 25.000 personer allerede har prøvet det. Mystery Escape åbnede i Danmark i marts 2015. Det ligger på Aldersrogade 6A i København.

Konkurrencen slutter den 10.09.2015 og vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på mx.dk. Gavekortene kan benyttes mandag til fredag og har hver en værdi af op til 1695 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?