Annonce
19/12-14 14:23; Opdateret: 01/01-15 22:43

Spil og vind en drømmerejse til 45.000Spil og vind en drømmerejse til 45.000

Test din viden om storbyer og vind en drømmerejse til 45.000 kr. med MasterCard

storybild

Du kan nu vinde 45.000 kr. til din drømmerejse med MasterCard. Kender du Priceless Cities?

Spillet vil teste om du kan genkende storbyerne.

Klik her for at starte spillet.

1: Se filmen

Tryk 'Start spil' for at begynde spillet. Du bliver nu præsenteret for otte korte filmklip fra otte Priceless Cities rundt om i verden. Klippene er op til 8 sekunder lange og viser kendte steder og bygninger fra de enkelte byer.

2: Gæt byen

Så snart, du har gættet byen i filmklippet, klikker du på dens navn på de orange knapper under filmen. Jo hurtigere du er, des bedre er din chance for at blive blandt de 100 bedste, som er med i lodtrækningen om ugens drømmerejse. Husk, at den med flest rigtige vinder.

3: Vind rejsen

Du kan spille lige så mange gange, du vil, og forbedre din tid – det er din bedste tid, der tæller. Konkurrencen løber over fire uger i december 2014, og tiderne nulstilles hver uge efter lodtrækningen.

Klik her for at starte spillet.

Når du starter spillet, viser vi dig filmklip fra otte Priceless Cities, som du hurtigst muligt skal gætte. Jo flere byer, du gætter rigtigt, og jo hurtigere, du gætter dem, des større chance har du for at vinde.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt de 100 hurtigste og skarpeste hver uge. Held og lykke. Konkurrencen finder en vinder hver uge i december og slutter 31.12.2014.

Andre læser lige nu