Annonce
23/05-16 00:00; Opdateret: 14/06-16 11:21

Slutter snart: VIND en VIP-tur til BonBon-Land for hele familienSlutter snart: VIND en VIP-tur til BonBon-Land for hele familien

Glæd hele familien med en fantastisk tur i BonBon-Land, hvor der vil blive sørget for alt hele dagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Giv din familie en unik VIP-tur til BonBon-Land, som inkluderer kørsel til fra og parken, frokostbuffet inkl. drikkevarer i Junglerestauranten, hvor I også vil få besøg af maskotter ved jeres bord.

Ydermere er der kaffe og kage til forældre, mens der er belgisk vaffel med soft-ice og sodavand til børnene i cafeen, Annas Mokka. Børnene vil få BonBon-kasketter, og hver person i familien vil få et gavekort til vores butikker på 100 kr. pr. person.

I kan hele dagen frit prøve alle BonBon-Lands forlystelser igen og igen. Og så bliver I selvfølgelig kørt helt hjem igen.

Sådan deltager du:
For at deltage skal I gætte på, hvor lang tid det tager Frederik og hans familie at køre fra Rådhuspladsen i København til BonBon-Land i bil?
Alle, som rammer inden for 10 minutter, er med i konkurrencen.

Der vil blive taget vinderbilleder af familien, som bliver offentliggjort i metroxpress. Alle billeder, der bliver taget under V.I.P-eventen, har metroxpress og BonBon-Land rettigheder til at bruge på deres platforme.

V.I.P turen finder sted lørdag d. 18. juni med forudsætning, at vejret er godt. Skulle det ikke være tilfældet er søndag d. 19 juni også en mulighed. Er begge dage udelukket, vælger man en anden weekenddag efter aftale.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med BonBon-Land og slutter den 10.06.2016. Ansatte hos metroxpress og BonBon-Land kan ikke deltage i konkurrencen. Alle billeder, der bliver taget under V.I.P-eventen, har metroxpress og BonBon-Land rettigheder til at bruge på deres platforme.

Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra BonBon-Land én gang om ugen med nyheder, gode tilbud og fede konkurrencer, og at BonBon-Land må bruge jeres e-mail til Facebook Custom Audience. Custom audiences gør det muligt at målrette annoncer på Facebook mod specifikke brugere med e-mailadresser. Det hele foregår krypteret, så mails ikke udleveres til Facebook. Man kan til enhver tid framelde sig BonBon-Lands nyhedsbrev igen

Andre læser lige nu