Annonce
23/05-16 08:57

Vind 5 x 2 fribilletter til \Vind 5 x 2 fribilletter til "Mig før dig"

Mig før dig er baseret på forfatteren JoJo Moyes populære, romantiske bestseller af samme titel, og lige nu kan du vinde 2 billetter til den aktuelle film.

Jojo har vundet den romantiske Novelist Award® to gange, og bogen Mig før dig er blevet nomineret til Book of the Year på den britiske Galaxy Book Awards. Og nu er den blevet filmatiseret.

Svar på:

Nogle gange finder man kærligheden, hvor - og når - man mindst venter det
og nogle gange tager den én til steder, man aldrig havde troet, man ville finde…

26-årige Louisa “Lou” Clark (Emilia Clark Game of Thrones) bor i en pittoresk landsby i et landligt område af England. Hendes liv er blottet for kurs eller plan og den lettere excentriske, kreative kvinde glider fra det ene ligegyldige job til det næste for at hjælpe familien med at få økonomien til at hænge sammen.

Hendes normalt glade og positive attitude bliver dog alvorligt udfordret, da hun kaster sig ud i sit seneste karriereskift, hvor hun skal pleje og passe den velhavende unge bankmand, Will Traynor (Sam Claflin Hunger Games). Han har nogle år tidligere mistet førligheden efter en dramatisk ulykke, som på et splitsekund ændrede hans liv for altid, og han er nu tvunget til et liv i rullestol. Will har mistet alt eventyrlyst og livsglæde og er nu forandret til en kynisk og sortseende mand uden mål eller fremtid. Lige til den dag, hvor Lou dukker op i hans liv og beslutter sig for at vise ham, at livet trods alt er værd at leve.

Præmie:
5x2 billetter til filmen "Mig før dig"

Konkurrencen slutter den 02.06.2016. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver offentliggjort på mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk