Annonce
21/07-16 00:00; Opdateret: 27/07-16 15:26

Slutter snart: Vind 2 billetter til den nye Jason BourneSlutter snart: Vind 2 billetter til den nye Jason Bourne

Den nye hæsblæsende film om Jason Bournes bedrifter er den 5. i serien, som er tilbage med hæsblæsende action og en fængende historie, som man kender det fra de andre film.

storybild

Matt Damon er tilbage som Jason Bourne, som er en af hans mest velkendte roller. Paul Greengrass, som stod bag “The Bourne Supremacy” og “The Bourne Ultimatum”, instruerer det næste kapitel i Universal Pictures’ Bourne-serie. Denne gang bliver CIAs mest dødbringende agent tvunget ud af skyggerne.

For at deltage skal du svare på:

Præmien:
10 x 2 fribilletter til filmen

I ”Jason Bourne” møder vi en række nye ansigter, bl.a. Alicia Vikander, Vincent Cassel og Tommy Lee Jones, hvor også Julia Stiles vender tilbage i rollen som Nicky.

Frank Marshall producerer sammen med Jeffrey Weiner for Captivate Entertainment, som også Greengrass, Damon, Gregory Goodman og Ben Smith er med til at producere. JASON BOURNE er baseret på karakteren skabt af Robert Ludlum, og filmens manuskript er skrevet af Greengrass og Christopher Rouse.

Konkurrencen slutter den 29.07.2016. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og offentliggjort på mx.dk.

Se traileren til den nye Jason Bourne her

Andre læser lige nu