Annonce
25/04-16 09:41; Opdateret: 03/05-16 11:43

Vind et sikkert hjem i et helt årVind et sikkert hjem i et helt år

Lige nu har du muligheden for at vinde en Falck-alarm i et helt år, så du trygt kan forlade dit hjem uden at skulle tænke over, om der er indbrud, mens I er væk.

storybild

Det er vigtigt at have et sikkert hjem, da det er en forlængelse af ens personlighed og familien. Der er så mange minder forbundet med et hus og de værdigenstande, man har udsmykket huset med. En alarm kan være med til at sikre jeres hjem, så de værdier, I har mest kær, ikke bliver stjålet.

Deltag her

Derfor kan du lige nu deltage i Falcks konkurrence om at vinde en alarm i et år ved at være deres trygheds-testere.

Sådan deltager du:
Bliver du valgt som trygheds-tester, får du en Falck Alarm i et år for 0 kr. Falck vil undervejs interviewe dig om alarmens funktioner og din oplevelse af tryghed i hverdagen.

Der bliver valgt 10 deltagere i alt for at få en repræsentativ geografisk og demografisk fordeling. Der bliver trukket én trygheds-tester om ugen i 10 uger. Deltagere bliver kontaktet direkte af Falck med nærmere information om prøveforløbet.

Deltag her

Bliver du ikke udvalgt som trygheds-tester, deltager du alligevel i konkurrencen om en Falck Alarm i et år.

Konkurrencen udbydes af Falck Danmark A/S. Præmien består af et års abonnement på Falck Alarm Vagt inkl. installation til en værdi af 6.759 kr. Vi udtrækker vinderen 30. juni 2016. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på falck.dk/vindere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk