Annonce
21/10-15 14:44; Opdateret: 26/10-15 09:53

Konkurrencen er slut: Vind Meet & Greet med Justin BieberKonkurrencen er slut: Vind Meet & Greet med Justin Bieber

Dette er den ultimative Justin Bieber-fanpakke. Man kan ikke kun vinde billetter til koncert og rejse til Oslo, men også et personligt møde med superstjernen.

Konkurrencen er slut. Tusind tak til alle, der har deltaget og stort tillykke til Eva Rasmussen Thomsen, der blev den heldige vinder.

Justin Bieber er klar med det helt store comeback, når han 13. november udgiver et nyt album. Albummet byder på en række suveræne pophits, der viser, at Bieber er blevet moden både som person og som sanger.

Sådan deltager du:
Svar på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om den fantastiske præmie.

Første single på Biebers nye album, "Purpose", er "What Do You Mean", som satte ny record på Spotify, da den på bare 5 dage streamede over 21 millioner og overhalede One Direction. Den er dermed hans største hit til dato herhjemme, og understreger at det er lykkedes ham at fastholde sine fans men også at få en masse nye.

Præmie:
Fly t/r til Oslo for 2 personer den 29. oktober
Meet & Greet med Justin Bieber
2 billetter til koncertoplevelse i Oslo
1 overnatning på hotel i delt dobbeltværelse

Præmien inkluderer flybilletter t/r fra København til Oslo og en (1) nats hotelophold i delt dobbeltværelse. Transport lokalt i Oslo, f.eks. til og fra koncertstedet er ikke en del af præmien. Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, eller videregives.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 16 år eller ledsages af en værge over 18 år. Hvis du er 16 år kan du tage en ledsager med på 16 år eller derover. Du skal have et gyldigt pas og kunne rejse fra d. 29. oktober om morgenen til d. 30. oktober om aftenen.
Konkurrencen slutter d. 25. oktober 2015. Vinderen får direkte besked, bliver offentliggjort dagen efter og skal svare indenfor 24 timer for at kunne modtage præmien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk