Annonce
02/03-15 18:08; Opdateret: 03/03-15 20:37

Vind biografbilletter til filmen\Vind biografbilletter til filmen"Chappie"

Science fiction-filmen "Chappie" har premiere torsdag 5. marts.

storybild

Science fiction-filmen 'Chappie' foregår i et fremtidigt Johannesburg, hvor kriminalitet er blevet så udbredt, at politiet bruger robotter til at bekæmpe kriminalitet.

Efter "District 9" og "Elysium" er instruktør Neill Blomkamps nu aktuel med sin helt særlige action adventure film CHAPPIE. Et hvert barn fødes ind i denne verden fuld af løfter og ingen mere end Chappie: Han er talentfuld, unik og nærmest et vidunderbarn.

Men som med alle andre børn påvirkes han også af sine omgivelser – gode som dårlige – og skal lære at stole på sit hjerte og sin sjæl for selv at finde vej ude i verden. Der er dog én ting, der gør Chappie til noget ganske særligt: Han er en robot. - Den første robot med evnen til selv at tænke og føle.

Og lige præcis dét, er en farlig idé og er en udfordring som vil udsætte Chappie for stærke og destruktive kræfter som vil kæmpe imod at han bliver den sidste af sin slags. På rollelisten er bl.a. Sharlto Copley, Dev Patel, Jose Pablo Cantillo og Sigourney Weaver samt ikke mindst Hugh Jackman.

Vi trækker lod blandt de rigtige svar om 13 x 2 billetter.

Formularen findes ikke eller er allerede udløbet.

Konkurrencen slutter 13.03.2015. Vinderene får direkte besked og offentliggøres på mx.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk