Annonce
09/11-15 14:14; Opdateret: 30/11-15 09:23

Få dage tilbage: Vind biografbilletter til Creed - The Legacy of RockyFå dage tilbage: Vind biografbilletter til Creed - The Legacy of Rocky

Dette er en ny film i serien om bokseren Rocky Balboa. Dog er det ikke ham selv, der skal i ringen denne gang. Denne gang skal Rocky træne den nye generations store talent.

Adonis Johnson nåede aldrig at møde sin berømte far, Apollo Creed. Apollo var sværvægts verdensmester i boksning og var i ringen mod Rocky (Sylvester Stallone), men døde før Adonis blev født.

Adonis vælger at opsøge Rocky i håbet om at overtale ham til at blive hans træner. Rocky er dog fast besluttet på, at han er færdig med boksning for altid og afviser Adonis’ ønske.

Men Adonis’ store styrke og vedholdenhed minder Rocky om hans tidligere ven, Apollo, og han indvilliger derfor alligevel i at træne den unge bokser. Dette alt imens Rocky selv kæmper mod en modstander, der er mere dødelig end det han kæmpede mod i ringen.

Med Rocky i sit hjørne varer det ikke lang tid før, Adonis får chancen for at kæmpe for titlen… men kan han nå at samle den kraft og vilje, som der skal til og samtidig have hjertet med, når han går ind i ringen?

Præmien:
5 x 2 fribilletter til Creed

Konkurrencen slutter den 27.11.2015 og vinderen får direkte besked på de oplyste informationer. Vinderen bliver offentliggjort på mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk