Annonce
08/05-15 15:21

Vind billetter til Roskilde Festival med 3Vind billetter til Roskilde Festival med 3

3 er i år eksklusiv partner inden for mobiltelefoni ved Roskilde Festival 2015 og tilbyder derfor gratis opladning til alle på festivalen – samt billetter.

storybild

Når stjerner som Pharrell Williams og Paul McCartney indtager Orange Scene på dette års Roskilde Festival, så vil luften summe af mobiltelefoner, der tager billeder og video og deler oplevelsen på de sociale medier. Det kommer til at kræve en del opladninger af festivalgæsternes mobiltelefoner, og dén opgave tager teleselskabet 3 sig af i år - tilmed kvit og frit.

3 har de sidste tre år tilbudt gratis opladning på deres egen stand på festivalen. Men i år vil 3 gerne give alle gæsterne den fedeste festivaloplevelse til dato og hylde deres forkærlighed for festivallivet og de magiske øjeblikke, der opstår undervejs, som man bare må dele via mobilen.

På sommerens festival udvider 3 derfor opladningstilbuddet til også at omfatte de tretten kombinerede garderober og ladestationer på camping- og festivalpladsen. Her kan man indlevere sin telefon til gratis opladning. Og i festivalens ånd vil 3 også lave en række kreative tiltag, der gør opladningen til ren hygge. Mens gæsterne venter på, at batteriet bliver tanket op, kan de nemlig spille rundt om bordet på specialbyggede bordtennisborde eller tage sig et hvil på en række loungebænke med indbyggede stik til opladning. 3 forventer at skulle levere 175.000 gratis opladninger under festivalen.

Vind to billetter til Roskilde Festival 2015 ved at besvare følgende spørgsmål:

Find hjælp til svaret her.

Formularen findes ikke eller er allerede udløbet.

Konkurrencen slutter den 29.05.2015 og vinderen bliver offentliggjort på mx.dk Billetterne har en værdi af 1940 kr. + 25 kr. gebyr pr. styk.
Følg 3 Danmark på Roskilde Festival via Facebook, #3RF15 og 3.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk