Annonce
04/05-16 16:33; Opdateret: 13/05-16 12:55

Slutter snart: Vind 2 billetter Bad Neighbours 2Slutter snart: Vind 2 billetter Bad Neighbours 2

Seth Rogen, Zac Efron og Rose Byrne er tilbage i fortsættelsen på 2014’s store komediehit ”Bad Neighbours” og nu kan du vinde 2 billetter til en valgfri biograf.

storybild

Mac og Kelly er klar til at tage det næste store spring: De er forældre til en lille pige, venter deres næste barn … og vil flytte til forstæderne!

Faktisk er salgskontrakten skrevet under, men køberne har 30 dages fortrydelsestid – og nu er der IGEN flyttet studenter ind i huset ved siden af. Umiddelbart skulle det ikke være så slemt, fordi det er piger, men netop trekløveret Shelby, Beth og Nora er blevet afvist af de etablerede studenterklubber, fordi de vil FESTE!

Præmie:
10 x 2 fribilletter til filmen

Denne gang er Mac og Kelly helt afklarede om, at de er blevet voksne, men samtidig må de se den frygt i øjnene, at deres lille pige kan vokse op og blive en rebel som pigerne ved siden af. De vil gøre alt for at få kontrol over de selvstændige partytøser og henter hjælp hos ingen andre end deres onde ånd fra dengang de kæmpede med broderskabet i nabohuset, Teddy.

Konkurrencen slutter den 16. maj. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og offentliggjort på mx.dk

Se en trailer af filmen her

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Motorvej spærret - bil er brudt i...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Paradise-Mathias afslører: Disse 5...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk