Annonce
25/11-15 14:51; Opdateret: 01/12-15 12:36

Slutter om lidt: Vind stort juleservice-sæt til 6 personerSlutter om lidt: Vind stort juleservice-sæt til 6 personer

Dette smukke service består flere forskellige dele og motiver, som du helt selv kan vælge imellem. Det kunne gå hen og blive familiens traditions-service til jul.

storybild

Slutter allerede den 30.11.2016

For det meste har man ét bestemt juleservice, man tager frem til juleaften. I denne konkurrence kan du vinde et helt juleservice-sæt på 30 dele, som kan blive det service, I bruger de næste mange år til jul.

Deltag i konkurrencen her

Der er mange forskellige julemotiver at vælge imellem med alt fra små søde nisser til smukke engle og den runde julemand. Servicen er designet i et klassisk look med rustikke motiver, som man forestiller sig det fra bedstemors tid, dog har det en strejf af moderne dansk design over sig.

Deltag nu

Præmie:
Gevinstpakken består af tallerkener og skåle til 6 personer og flotte serveringsdele, totalt 30 dele til en værdi af 15.000,-. Derudover får hver deltager 15% rabat hos Firkløveren.

Ved at deltage i denne konkurrence arrangeret af Firkløveren, giver du Firkløveren ret til at registrere dine personoplysninger, og at Firkløveren og/eller vores samarbejdspartnere må sende dig fordelagtige, eksklusive og personlige tilbud.

Konkurrencen arrangeres af Firkløveren og varer frem til den 30/11 2015. Vinderne kontaktes personligt, og bliver præsenteret på Firkløverens Facebookside efter afsluttet konkurrence.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?