Annonce
02/09-15 10:23; Opdateret: 27/10-15 13:20

Vind et rejsegavekort til Malta for 5.000 kr.Vind et rejsegavekort til Malta for 5.000 kr.

FolkeFerie.dk giver dig netop nu chancen for at vinde et gavekort på 5.000 kr. til en solskinsrejse til Middelhavs-øen Malta.

storybild

Drømmer du om at komme til solbeskinnet Malta?

Mellieha Holiday Centre ligger i et af Maltas smukkeste områder - lige ned til en af øens bedste sandstrande, og er det perfekte valg til en uforglemmelig familieferie.

Dette kan du nu vinde ved at deltage i folkeferie’s rejsequiz. Du skal blot besvare spørgsmålet herunder og prøve folkeferies inspirerende nyhedsbrev - så har du chancen for at blive den heldige vinder.

Ligger Malta i Middelhavet?

> Ja

> Nej

Mellieha Holiday Centre har både noget til de store og små. Der er indendørs, udendørs og opvarmet pool. Stor legeplads til børnene, poolbar til de voksne, hvor man har mulighed for nyde en lækker forfriskning og samtidig køle af direkte ved poolbaren.

FolkeFerie.dk har skabt ferieoplevelser i 76 år og deres gæster er trygge, tilfredse og kommer hjem med tasken fuld af nye oplevelser og bekendtskaber.

Præmien består af:
1 x rejsegavekort på 5.000 kr. til Mellieha Holiday Centre på Malta

Konkurrencen udbydes af FolkeFerie.dk og løber indtil 30. november 2015. Gavekortet skal benyttes inden d. 31. december 2016.Vinderen udtrækkes d. 30. november 2015 og får direkte besked og bliver offentliggjort på mx.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk