Annonce
01/07-16 11:47; Opdateret: 08/08-16 15:34

Vind 4 billetter til musicalen \Vind 4 billetter til musicalen "Dirch"

D. 18. maj, 2016 ville en af Danmarks største komikere, Dirch Passer, være fyldt 90 år. Lige nu kan du vinde billetter til den anmelderroste musical "Dirch".

storybild

Vi har alle sammen vores helt egne Dirch minder. Hvis man er gammel nok, så har man måske oplevet ham på de skrå brædder på ABC teateret på Frederiksberg eller i Glassalen i Tivoli.

Ellers har man utvivlsomt moret sig kongeligt over en af hans mange film som f.eks. Baronessen fra Benzintanken, Sommer i Tyrol eller Pigen og pressefotografen.

For at vinde billetterne skal du svare på:

D. 18. august 2016 har den musikalske komedie ’Dirch’ premiere i Glassalen i Tivoli. Her bliver det rig mulighed for at genopfriske Dirch minderne i en ny og underholdende komedie, baseret på den succesfulde film ’Dirch’.

Forestillingen følger Dirch Passers liv fra 1955 og frem til hans alt for tidlige død i Tivolirevyen i Glassalen i 1980. Omdrejningspunktet er makkerskabet mellem Dirch Passer og Kjeld Petersen, der tager sin begyndelse i 50'ernes København, hvor alt hvad Dirch drømmer om bliver til virkelighed, og Dirch og Kjeld nyder livet som berømtheder til fulde. Endeløse byture, letlevende damer og konstant arbejde. Men dæmonerne lurer i kulisserne.

Hovedrollen spilles af Andreas Bo, mens Troels Lyby giver den som bedstevennen og komikeren Kjeld Petersen. I det øvrige store persongalleri medvirker bl.a. Robert Hansen, Carsten Bang, Mathilde Norholt, Kaya Brüel og Sys Bjerre. Der er lagt op til både grin, gråd, levende orkester, Lommer-piger på scenen og en sand guldgrube af sange, monologer og sketches.

’Dirch’ får premiere i Glassalen i Tivoli d. 18. August, og skal derefter landet rundt til Holstebro (Black Box Theatre), Odense (Odense Koncerthus), Esbjerg (Esbjerg Musikhus), Aalborg (Aalborg Kongres & Kultur Center) og Aarhus Musikhuset Aarhus.

Køb dine billetter her

Konkurrencen slutter d. 08.07.2016. Vinderen bliver direkte kontaktet og bliver offentliggjort på mx.dk

Her kan du se, hvordan skuespillerne husker Dirch.

Andre læser lige nu