Annonce
15/02-16 12:47; Opdateret: 25/02-16 16:50

Slutter snart: Vind billetter til Hil CæsarSlutter snart: Vind billetter til Hil Cæsar

Denne stjernespækkede film fra Coen-brødrene byder på superstjerne som George Clooney, Josh Brolin, Channing Tatum og Scarlett Johansson og du kan vinde 2 billetter til filmen.

storybild

Det er ikke underligt, at Eddie Mannix plages af moralske skrupler. Studiets største boxoffice magnet Baird Whitlock er nemlig blevet bortført midt i optagelserne til storfilmen ”Hil Cæsar!”.

Svømmestjernen DeeAnna Moran er gravid – vist nok med en gift mand – dansestjernen Burt Gurney opfører sig højest mistænkeligt, og cowboy-helten Hobie Doyle skal udskifte heste og lasso med smoking og salondrama. Eddie Mannix er manden der skal styre det hele af!

Svar på:

Præmie
10 x 2 stk. fribilletter til filmen.

Brødrene Coen tager i ”Hil Cæsar!” på en kærlig og munter tidsrejse til Hollywoods storhedstid, hvor skuespillerne var på kontrakt og stort set blev behandlet som studiernes ejendom. ’Fixere’ som Eddie Mannix eksisterede, men om de var så barske som Josh Brolin, er ikke til at sige.

Ej heller om nogle stjerner var helt så dumme som Baird Whitlock i George Clooneys skikkelse. Eller rapkæftede som Scarlett Johansson eller stepdansende som Channing Tatum.

Konkurrencen slutter den 25.02.16. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på mx.dk

Se en trailer af filmen her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?