Annonce
03/04-17 12:55

Vind en kæmpe FF8 konkurrencepakkeVind en kæmpe FF8 konkurrencepakke

Denne pakke består af 10 x 2 biografbilletter, 10 x soundtrack og 10 BluRay med FF7. Så den helt perfekte pakke til en Fast and Furios-fan.

storybild

Som fortsættelse til “Fast & Furious 7” kommer nu det nyeste kapitel i en af de mest elskede og holdbare filmserier nogensinde: Fast & Furious 8.

Nu, hvor Dom og Letty er på bryllupsrejse, og Brian og Mia har trukket sig ud af legen – og resten af holdet er blevet benådet – er det berejste team ved at finde tilbage til normaliteten.

Men da en mystisk kvinde (Oscar-vindende Charlize Theron) frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, han ikke synes at kunne slippe, og et forræderi mod dem, der står ham nærmest, bliver de stillet ansigt til ansigt med en udfordring, der vil presse dem som aldrig før.Præmier:
· 10 x 2 stk. biografbilletter
· 10 stk. af det spritnye soundtrack
· 10 stk. BluRay med FF7

Konkurrencen slutter d. 14.04.17. Vinderne bliver kontaktet på de indtastede kontaktoplysninger og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder. HUSK at indtaste de korrekte oplysninger, så vi ikke sender præmierne til den forkerte adresse.

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Riskær tvunget til at brænde tonsvis...
bt.dk
Uha! Tæt på tidlig scoring i Lyngby
bt.dk
Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk