Annonce
08/09-16 00:00; Opdateret: 16/09-16 11:41

Slutter snart: Vind 10 x 2 billetter til Free State of JonesSlutter snart: Vind 10 x 2 billetter til Free State of Jones

Få en hyggelig aften i selskab med en af Hollywoods helt store stjerner og en god ven eller veninde i biffen.

storybild

Free State of Jones foregår midt under Den Amerikanske Borgerkrig, men sygehjælperen, Newt Knight, har fået nok. Han forlader Sydstatshæren og tager hjem – blot for at finde sit husmandssted og sine naboer forarmet af krigsskatter og en milits, der også gerne tager mere end skatten.

Efter et væbnet opgør flygter han ud i Mississippis sumpe, hvor han samler et kompagni af bortløbne slaver og desertører. Det lykkes dem at fordrive militsen og oprette en fristat, der går ind for bevarelsen af Unionen og frigivelsen af slaverne.


Gary Ross er dykket ned i et glemt kapitel af amerikansk historie og viser, at alle i Syden ikke var for løsrivelse og bevarelse af slaveriet. ”Free State of Jones” er baseret på virkelige hændelser, der spænder over næsten 100 år. Matthew McConaughey spiller den virkelige 1800-tals Robin Hood, Newt Knight, over for Gugu Mbatha-Raw som Rachel.

Præmie:
10 x 2 fribilletter til filmen Free State of Jones

Konkurrencen slutter den 18.09.16. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er den heldige.

Andre læser lige nu