Annonce
26/05-16 09:25; Opdateret: 30/05-16 16:43

Vind to billetter til Roskilde Festival 2016 med 3Vind to billetter til Roskilde Festival 2016 med 3

Vil du være med til at skråle til MØ, Red Hot Chili Peppers, Neil Young og andre verdensstjerner? Så har du muligheden lige nu. Læs videre for at se, hvordan du deltager.

storybild

(Billede: Carsten Andersen)

Som eksklusiv partner inden for mobiltelefoni på Roskilde Festival har teleselskabet 3 sat sig for at løse en af gæsternes største udfordringer på festivalen. I 12 boder kan gæsterne nemlig få opladet deres mobil kvit og frit. Dermed er det slut med at løbe tør for mobilbatteri og risikere at misse de gode koncerter eller bliver væk fra vennerne.

Dét med vennerne kan dog stadig godt være lidt af en udfordring i mylderet af mennesker og musik, der brager ud af højtalerne. Men det har 3 også en god løsning på med app’en Crowdsearch, som er dedikeret til alle gæster på Roskilde Festival. App’en giver mulighed for at søge efter Facebook-venner på et kort over festivalen og se, hvilke koncerter de evt. er til. Den er gratis og tilgængelig for alle i App Store.

3 lancerede Crowdsearch på Roskilde Festival i 2015, hvor den blev downloadet mere end 33.000 gange. I 2016 præsenterer 3 en opdateret version, som bl.a. byder på mere detaljeret zoom og minimeret forbrug af batteri.

Præmie:
Vind to billetter til Roskilde Festival 2016 med 3. Billetterne har en værdi af 1995 kr. + 25 kr. gebyr pr. styk.

Deltag i konkurrencen ved at besvare dette spørgsmål:

Vinderen trækkes den 6. juni og bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer. Ved deltagelse accepterer du at modtage nyhedsbreve med nyheder, konkurrencer og gode tilbud fra metroxpress og Hi3G Denmark ApS.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk