Annonce
31/12-15 15:54

Vind et ophold for 2 på Malmö Arena HotelVind et ophold for 2 på Malmö Arena Hotel

Få en uforglemmelig tur til Malmø, hvor I kan shoppe, nyde de dejlige restauranter og caféer og de smukke svenske omgivelser.

storybild

Det luksuriøse Malmö Arena Hotel ligger lige uden for Malmø. Hotellet er udstyret med en Sky-Bar Lounge, hvor I kan nyde en lækker drink og den smukke udsigt over byen.

Efter en drink i baren kan I for eksempel prøve hotellets lækre faciliteter og wellness område med fitnesscenter, udendørs boblebad og fælles sauna. Her kan I sammen slappe af før, I tager ud og oplever Malmøs byliv, hvor I kan besøge Emporia butikcenter eller tage på opdagelse i de mange små forretninger, der kendertegner Malmøs bycenter.

I kan passende afslutte aftenen med et lækkert måltid på en af de utallige restauranter eller caféer. Alt dette kan du vinde ved at svare på nedenstående spørgsmål.

Hvilken spise er Sverige specielt kendt for?

> Köttbullar

> Smørrebrød

Præmien består af:
- Overnatning for 2 personer på Malmö Arena Hotel
- Morgenmad
- 2 x billetter til Øresundsbroen


Konkurrencen udbydes af Øresundsbroen og løber fra 13. maj til 1. juli 2015. For at deltage i konkurrencen, skal du samtidig tilmelde dig nyhedsbreve fra Øresundsbroen. Du kan kun deltage én gang og vinderen får direkte besked.

Præmien består af en overnatning for 2 personer inkl. morgenmad på Malmö Arena Hotel i Malmø og inkluderer 2 billetter til Øresundsbron til en samlet værdi af 1.895 SEK. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk