Annonce
08/05-15 10:22

EFTERLYSNING - Ægte ROCK FAN søgesEFTERLYSNING - Ægte ROCK FAN søges

Vind et møde MUSE samt 2 heluges billetter til Roskilde Festival og oplev dem fra scenekanten af den legendariske Orange Scene.

storybild

Vi søger en person, der har rock i blodet, som er vild med MUSE og villig til at gå langt for at møde dem. Lyder det som dig? Så deltag i konkurrencen!

Sådan deltager du:
Upload et billede af den ægte rock fan, som du er på vores Facebookside og skriv hvorfor, det er dig, vi skal vælge. Kast håndtegn, spil luftguitar og find læderjakken frem, for vi skal kun bruge en ægte rock fan, der med ledsager skal på Roskilde Festival og med et scenepas om halsen gæste Orange Scene, når verdens største rockband vælter festivalen.

Klik her for at deltage

Præmie:
Den udvalgte ROCK FAN modtager to heluges billetter til Roskilde Festival 2015 (d. 27. juni – 4. juli), scenepas til koncerten med MUSE på Orange Scene torsdag d. 2. juli og skal møde bandet personligt.

Dette er en enestående mulighed for at opleve dit yndlings band på en måde, som ingen andre kan. Du vil kunne opleve deres koncert fra scenekanten og komme så tæt på, at du nærmest kan røre bandet og bagefter møde dine idoler.

Konkurrencen er åben tom. torsdag d. 29. maj og vinderen offentliggøres i metroxpress mandag d. 1. juni.

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk