Annonce
12/11-15 15:00; Opdateret: 30/11-15 14:36

Vind en drømmerejse til solrige Florida for 2 personerVind en drømmerejse til solrige Florida for 2 personer

Dette er din mulighed for at vinde en perfekt get-away til Florida for 2 med et stopover på Island i et 4-stjernet hotel – og måske en tur i Den Blå Lagune.

storybild

I smukke og fascinerende Island kan du opleve indbydende varme kilder, vandfald, gejsere og i det hele taget udforske den vilde og unikke natur. Ikke mindst Blå Lagune er en oplevelse af de helt ekstra ordinære med det turkisfarvede, fløjlsbløde og skønne varme vand.

Når I er godt fyldt op af vilde og helt igennem storslåede Island, kan I fortsætte til Floridas varme og de mange fantastiske tilbud: Disney World, strandende, Miami, Everglades og meget mere – der er rigeligt at tage sig til. Du får med andre ord to helt specielle rejser i samme rejse fyldt med kontraster, oplevelser for livet og masser af afslapning.

Du skal blot svare på spørgsmålet herunder og samtidig tilmelde dig Icelandairs nyhedsbrev, så kan det være, det er dig og en heldig ledsager der skal til Island.

Spørgsmålet er:

Hvor i USA ligger Florida?

> Vestkysten

> Østkysten

Præmie:
- Fly for 2 personer til Orlando med stopover i Island
- 3 nætter på 4-stjernet hotel i Reykjavik
- Valgfri udflugt se f.eks. nordlys

Ved korrekt registrering deltager du i konkurrencen om en rejse for 2 pers. til Orlando, Florida med Stopover i Island. Inklusiv er fly med Icelandair og hotel i 3 nætter i Island og en valgfri udflugt f.x. nordlystur. Værdi 15.000 kr.

Vinderne udtrækkes den 31. marts 2016 og kontaktes efterfølgende via de angivne kontaktinformationer.

Icelandair tilbyder også stopover!

Et stopover giver dig mulighed for at opleve 2 destinationer for ens pris. Tag til Amerika og oplev smukke Island på vejen.

Se nogle forslag til, hvad du alt kan opleve på dit stopover.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
9-årig dreng er fundet: Blev spottet...
bt.dk