Annonce
23/11-15 00:00; Opdateret: 17/12-15 10:41

Vind filmen \Vind filmen "Sommeren 92", Hummel sportstaske og fodboldtrøje

Hvis du bare er en lille smule fodboldinteresseret, så ved du, hvad der skete i '92 for det danske fodboldlandshold. Nu har du muligheden for at se den legendariske historie ved at deltage i konkurrencen.

Bildstrecke im Grossformat »

Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen) er Danmarks mest udskældte mand. Han er ny landstræner for det danske fodboldslandshold - pressen hader ham og spillerne nægter at spille efter hans taktik.

I skyggen af storhedstiden fra 80’erne, kæmper Richard en ulig kamp mod ledelsen og fodboldspillernes store egoer, men i sommeren ’92 får han en uventet chance, og pludselig er holdet på vej til EM i Sverige. Holdet er uoplagt og med i bagagen følger de interne konflikter, men Richard er overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige …

’Sommeren ’92’ er en livsbekræftende og humoristisk feel-good film om en mand, der mod alle odds samlede hele nationen ved en begivenhed, vi alle stadig taler om.
’Sommeren ’92’ er en af årets største danske filmsuccesser og byder på en stjernerække af danske skuespillere såsom Ulrich Thomsen (Festen), Henning Jensen (Nikolaj og Julie), Mikkel Boe Følsgaard (Arvingerne), Birgitte Hjort Sørensen (Borgen), Cyron Melville (Forbrydelsen), Lena Maria Christensen (Dicte) og Jon Lange (Alle for én)

Præmie
1 x Hovedpræmie:
Sommeren 92 DVD, Hummel sports taske + fodboldtrøje

10 x Anden præmier
Sommeren 92 DVD

Konkurrencen slutter den 15.12.2015 og vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer samt offentliggjort på mx.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?