Annonce
02/06-15 10:15; Opdateret: 02/06-15 11:23

Vind biografbilletter til Jurassic WorldVind biografbilletter til Jurassic World

Få en hyggeligt biograftur med en ven eller veninde og se blockbusteren Jurassic World.

Steven Spielberg producerer det næste, længe ventede kapitel af hans banebrydende ”Jurassic Park”-serie, ”Jurassic World”, der har præmiere den 11. juni 2015.

Filmen foregår 22 år efter Jurrasic Park begivenhederne og er nu blevet til en dinosaurpark, Jurassic World, på øen Isla Nublar. Teknologien er kommet et langt stykke vej, siden John Hammond fik ideen til sin Jurassic Park. De tekniske problemer er løst og de seneste ti år er Jurassic World blevet en af verdens mest succesfulde temaparker.

Men som med alle andre parker svinder nyhedens interesse, og der skal hele tiden nye attraktioner til. Forskerne er løbet tør for dinosaurer at genoplive med deres genteknologi, så de går det næste logiske skridt og opfinder en helt ny art ved at splejse nogle egenskaber sammen, som de er sikre på, vil give publikum det søde gys … større, vildere og med flere tænder.

Svar på nedenstående spørgsmål og deltag i konkurrencen om 5 x 2 billetter til Jurassic World.

Formularen findes ikke eller er allerede udløbet.

Konkurrencen slutter den 10.06.15 og vinderen bliver offentliggjort på mx.dk og bliver kontaktet igennem ovenstående kontaktinformationer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?