Annonce
31/12-15 16:21

Vind et rejsegavekort til Malta for 5.000 kr.Vind et rejsegavekort til Malta for 5.000 kr.

Rejsequiz - Svar på nedenstående spørgsmål og få muligheden for at vinde en solskinsrejse til Mellieha Holiday Centre på Malta med folkeferie.dk.

storybild

Mellieha Holiday Centre ligger i et af Maltas smukkeste områder - lige ned til en af øens bedste sandstrande, og er det perfekte valg til en uforglemmelig familieferie.

Centeret har både noget til de store og små. Der er inden- og udendørs pool, så man kan slippe for den varme sol, hvis man har brug for det. Derudover kan man også nyde en lækker forfriskning ved baren eller køle af direkte ved poolbaren. Du skal blot svare på spørgsmålet herunder for at deltage.

Ligger Malta i Middelhavet?

> Ja

> Nej

Til de mindste er der et soppebassin, legeplads, og fodboldbane. I skoleferien er der børneklubber, så børnene har andre i deres aldersgrupper at lege med. Alt dette er med til at gøre Mellieha på Malta til et godt valg, hvis I skal have en super familieferie med sjov for alle aldersklasser.

Præmien består af:
1 x rejsegavekort på 5.000 kr. til Mellieha Holiday Centre på Malta

Konkurrencen udbydes af FolkeFerie.dk og løber indtil 30. november 2015. Gavekortet skal benyttes inden d. 31. december 2016.Vinderen udtrækkes d. 30. november 2015 og får direkte besked og bliver offentliggjort på mx.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk