Annonce
15/04-15 09:11; Opdateret: 27/04-15 10:04

Kom til håndboldbrag i Trefor ArenaKom til håndboldbrag i Trefor Arena

Tag hele familien med til Håndboldbrag i TREFOR arena Brøndby med KIF Kolding København mod Team Tvis Holstebro.

storybild

Få 2 invitationsbilletter uden beregning og oplev Danmarks bedste håndboldhold lørdag d. 25 april 2015 kl. 15.00.

KIF Kolding København afslutter dette års nervepirrende slutspil hjemme i TREFOR arena Brøndby imod Team Tvis Holstebro, som af mange betragtes som en naturlig kandidat til at gå hele vejen til finalen sammen med de forsvarende danske mestre fra KIF Kolding København.

Hent dine invitationsbilletter her!

Dørene åbner 2 timer før kampstart kl. 13.00, og der vil være kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer og liveunderholdning i pausen. Efterfølgende vil der være autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på dine yndlings stjerner, som landsholdsprofilen Bo Spellerberg, den altid sympatiske Kasper Hvidt, og den store svenske stjerne Kim Andersson. Der er altså garanti for spænding og action og metervis af underholdning til børnene denne dag.

Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb.

Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på mellem 10-20 kr. pr. billet.

Hent dine invitationsbilletter her!

HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter i skal bruge, så vi kan få så mange ind til sæsonens hidtil største kamp i TREFOR arena Brøndby.

Andre læser lige nu