Annonce
01/10-15 10:33; Opdateret: 19/10-15 10:16

Vind billetter til teaterkoncerten ”Svæv” med Charlotte FichVind billetter til teaterkoncerten ”Svæv” med Charlotte Fich

Charlotte Fich er bedst kendt som skuespiller, men er en også fremragende sanger. Nu forener hun sine to største lidenskaber, når hun den 20. og 21. oktober holder premiere på teaterkoncerten ”Svæv”på Taastrup Teater.

storybild

Forestillingen ”Svæv” er en fortælling med musik. Charlotte Fich inddrager publikum i sine refleksioner over livet, forhold, drømme og lidenskaber og krydrer disse fortællinger med musikalske godbidder i form af originalt nyt materiale.

Det bliver en intim, humoristisk og oplysende forestilling, hvor man kommer helt tæt på den folkekære skuespiller Charlotte Fich, der viser en ny og anderledes personlig side af sig selv.

”Der er højt til loftet på Taastrup Teater, og jeg er glad for, at det er netop her, der skal være premiere på ”Svæv”. Jeg glæder mig rigtigt meget til at præsentere forestillingen for publikum”, siger Charlotte Fich.

Konkurrencen er afsluttet - se alle vores aktive konkurrencer her

Præmie:
Du har mulighed for at vinde billetter til teaterkoncerten ”Svæv”, hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Der udloddes 10 x 2 billetter.

Teaterkoncerten ”Svæv” er musikalsk pakket ind i pop, med Charlotte Fichs varme vokal, der leverer sangene med indlevelse og sjæl. Hun bliver backet af folk fra hendes faste band, der består af Dennis Flacheberg på guitar og lapsteel, Martin Valsted keyboards, Casper Bak Poulsen bas og Jacob Chano Lundby bag trommerne.

Konkurrencen slutter den 16.10.2015. Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort på mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk