Annonce
05/12-16 10:54; Opdateret: 13/12-16 10:13

Slutter snart: Vind en UltraPower støvsuger fra ElectroluxSlutter snart: Vind en UltraPower støvsuger fra Electrolux

Den nye UltraPower støvsuger fra Electrolux har forbedret battertid, sugekraft og forbedret ergonomisk design, så den er nemmere at styre - og nu kan det blive din.

storybild

En ny undersøgelse viser, at ligestillingen i de danske hjem halter. I hvert fald hvis man kigger på, hvem der tager rengøringstjansen. Det er nemlig kvinderne, der står for størstedelen af rengøringen i de danske hjem.

Det er de færreste, der er ellevilde for at støvsuge i hjemmet. Særligt mændene sniger sig udenom opgaven. Det viser en ny undersøgelse af danskernes rengøringsvaner i hjemmet, udført af YouGov for Electrolux.

Faktisk mener hele 74 % af danskerne, at det er kvinderne, der gør mest rent i de danske hjem. Noget tyder på, at det handler om behov.

Er man en af dem, som gerne vil skubbe lidt til den fordeling, eller står og mangler en praktisk julegave til manden, så er der godt nyt på vej. Electrolux' nye støvsuger UltraPower har en meget kraftfuld sugeevne, så du ikke behøver at bekymre dig om at misse selv det mindste støvfnug. Og så er den produceret af 50% genbrugsplast.


Præmie:
1 x Electrolux UltraPower støvsuger. Værdi: 2.899 kr.

Konkurrencen slutter d. 15.12.16. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk