Annonce
31/12-16 14:54

Vind et gavekort på 2.000,- til lige det, du har lyst tilVind et gavekort på 2.000,- til lige det, du har lyst til

Nu har du chancen for at shoppe en helt ny garderobe eller re-designe dit hjem på Campadre.dk med et gavekort på 2.000 kr.

storybild

Campadre er en private-shopping club, hvor du kan købe alt fra tøj og accessories til oplevelser, boligindretning og livsstilsprodukter.

Det hele er samlet ét sted for dig, så du overhovedet ikke behøver at gå andre steder hen.

Og med et gavekort på hele 2.000,- kan du forny din garderobe med lækre mærkevarer fra Tiger of Sweden, Inwear, ESPRIT, vælge plejende skønhedsprodukter fra blandt andet L'Oréal eller stilrent design til dit hjem.

Der er et stort udvalg af produkter, og du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge dine 2.000,- på. Du skal bare svare på nedenstående spørgsmål, så er du med i konkurrencen.

Præmie:
2.000 kr. fri shopping til Campadre.dk

På Campadre kan du deltage i unikke tidsbegrænsede kampagner med et begrænset antal produkter til væsentligt lavere priser end i butikkerne, og der er nye kampagner med spændende tilbud dagligt.

Konkurrencen udbydes af Campadre Danmark og løber indtil 31. marts 2016. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidigt af få Campadres nyhedsbrev. Præmien er et gavekort på 2.000,- til fri shopping på campadre.dk. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk