Annonce
04/03-16 13:37; Opdateret: 04/03-16 15:20

Vind 2 billetter til den aktuelle biofilm \Vind 2 billetter til den aktuelle biofilm "Grimsby"

Er du vild med Borat, Ali G og alle de andre figurer som Sacha Baron Cohen har skabt, så MÅ du ikke gå glip af denne film.

storybild

MI6’s bedste snigmorder (Mark Strong) har en bror. Desværre for ham er broderen en fodboldtosse (Sacha Baron Cohen) fra byen Grimsby.

Nobby har alt, hvad en mand fra en fattig engelsk fiskerby kan ønske sig: - Ni børn og den lækreste kæreste i hele det nordlige England. Én ting mangler dog i i hans liv; lillebroren, Sebastian.

Svar på:

Præmie:
10 x 2 billetter til Grimsby

Brødrerne blev som børn bortadopteret og anbragt i hver sin familie, og Nobby har i mere end 28 år ledt efter broderen. Da Nobby finder frem til sin træfsikre bror, sætter han alt ind på at blive genforenet med Sebastian – og ender med at afsløre hans identitet under en igangværende operation, hvor selve jordens befolkning er i overhængende fare for at blive udslettet.

Det, der skulle have været en heltegerning for MI6’s mesterspion bliver nu en kamp for Sebastian selv om at bevise sin uskyld, og der er ingen vej uden: Han må have hjælp af den største idiot, han nogensinde har mødt – den ukendte og nys opdukkede bror; Nobby.

Konkurrencen slutter den 14.03.16. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste informationer og kan findes på mx.dk

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk