Annonce
03/03-17 07:14; Opdateret: 07/03-17 11:24

Vind 2 billetter til udsolgt Ed Sheeran koncert inkl. meet & greetVind 2 billetter til udsolgt Ed Sheeran koncert inkl. meet & greet

Den 1. april spiller Ed Sheeran en totalt udsolgt koncert i Jyske Bank Boxen, Herning. Der er garanti for en fantastisk oplevelse, når stjernen åbner op for sit hitspækkede katalog, og du kan vinde billetter.

Siden 2011 har Ed Sheeran har betaget hele verden med sin eminente evne til at skrive, producere, synge og spille kæmpehits som ”The A Team”, ”I See Fire”, ”Photograph” og ”Thinking Out Loud” for bare at nævne et par stykker.

I starten af 2017 overraskede Ed Sheeran alle, da han udgav to nye singler ”Castle On The Hill” og ”Shape Of You” på én og samme dag. Begge sange strøg til tops på hitlister verden over og slog alle hidtidige Spotify-rekorder med 13 millioner afspilninger på blot 24 timer.

Når Ed Sheeran i april kommer forbi Herning, er det med et helt nyt album DIVIDE i bagagen.

Albummet er netop udkommet, og du kan høre det her

Du har nu mulighed for at vinde 2 billetter til den udsolgte koncert inklusiv et møde med stjerne selv. Alt du skal gøre er at svare på nedenstående spørgsmål.


Den 1. april står Ed Sheeran på scenen foran et udsolgt Jyske Bank Boxen i Herning og du kan nu vinde 2 billetter inkl. meet & greet hvis du deltager i konkurrencen her.

Præmie:
2 billetter til den udsolgte koncert i Boxen Herning samt meet & greet.

Krav til alder: Hvis du er under 18 år skal du ledsages af en voksen.

Om det nye album DIVIDE, har Ed Sheeran udtalt:

Mit nye album har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg er sikker på, at det er mit bedste arbejde til dato. Jeg er ivrig efter at komme tilbage, og jeg kunne ikke være mere begejstret over, at det for alvor sker den 3. marts.”

Konkurrencen slutter d. 10.03.17. Vinderne bliver kontaktet på de indtastede kontaktoplysninger og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder. HUSK at indtaste de korrekte oplysninger, så vi ikke sender præmierne til den forkerte adresse.

Få hjælp til spørgsmålet i videoen her:

Se Ed Sheerans fantastiske performance af "Shape of You" til Grammy Awards 2017


Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk