Annonce
16/04-15 16:24; Opdateret: 20/04-15 10:57

Vind 2 billetter til Avengers – Age of UltronVind 2 billetter til Avengers – Age of Ultron

Deltag i konkurrencen og vind 2 billetter med VIP treatment til verdenspremieren på den nye Marvel film Avengers – Age of Ultron.

storybild

Få en Marvelous aften med metroxpress og Cinemaxx ved at deltage i konkurrencen, hvor du bliver inviteret til cocktails på Restaurant Toldboden – kørt til den nye IMAX biograf i AUDI A8 Limousine.

Her vil du og en anden deltage ved den storslåede gallapremiere på Avengers med VIP treatment. I bliver blandt de første i Danmark, der oplever den nye IMAX biograf.

Det eneste, du skal gøre for at få en fantastisk aften, er at svare på nedenstående spørgsmål:

Formularen findes ikke eller er allerede udløbet.

Konkurrencen slutter den 21.04.2015. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på mx.dk.

Tidligere skulle filmentusiaster rejse uden for Danmarks grænser for at få en filmoplevelse i det helt særlige IMAX-format. Men nu bliver det endelig mulig i Danmark. CinemaxX har nemlig, som den første biograf i Norden, lavet en aftale med IMAX om at opføre en særlig IMAX-sal i CinemaxX København.

Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø.

IMAX-formatet indbefatter blandt andet et særligt højt og buet lærred, særlige IMAX-projektorer, et specialdesignet IMAX-lydsystem og certificerede luksussæder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?