Annonce
02/12-15 12:53; Opdateret: 21/12-15 11:13

Vind et rejsegavekort på 25.000 kr. i julekalenderenVind et rejsegavekort på 25.000 kr. i julekalenderen

I denne rejsejulekalender fra Folkeferie.dk kan du vinde fantastiske præmier hver dag, og så en hovedpræmie til Mellieha Holiday Centre på Malta.

storybild

Hvis du er den rejselystne type, så er denne julekalender lige noget for dig. Hovedpræmien er et rejsegavekort til Mellieha Holiday Centre på solskønne Malta. Men der er også spændende præmier – hver dag!

Derudover bliver der hver dag fra den 1. til den 24. december sendt en mail med en låge til FolkeFerie.dks Julekalender. Bag lågen gemmer der sig et spørgsmål og muligheden for at deltage i konkurrencen om dagens præmier.

Tilmeld dig julekalenderen her

Mellieha Holiday Centre ****
Mellieha Holiday Centre på Malta er det perfekte feriested for par, børnefamilier og for flere generationer, der rejser sammen. Feriebyen er tegnet af den anerkendte danske arkitekt Hans Munk Hansen, som har fået feriekomfort og landskab til at spille smukt sammen.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig julekalenderen med din e-mail. Så snart du har indtastet din e-mailadresse, er du sikker på at deltage i konkurrencen om hovedpræmien. Derudover optjener du automatisk et lod de dage, hvor du svarer på et spørgsmål i dagens låge. Jo flere lodder du har, jo større chance har du for at vinde hovedpræmien.

Deltag i julekalenderen her

Konkurrencen slutter den 24.12.2015. Vinderne offentligøres dagligt på selve julekalenderen, dog offentliggøres vinderne fredag, lørdag og søndag om mandagen. Vinderne kontaktes per e-mail, og præmien fremsendes umiddelbart herefter til vinderens adresse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk