Annonce
24/07-17 16:17; Opdateret: 07/08-17 13:31

Vind bogen \Vind bogen "SNEMANDEN" af Jo Nesbø.

​Lidt om filmen:Michael Fassbender, Rebecca Ferguson , Charlotte Gainsbourg og J.K. Simmons har hovedrollerne i “Snemanden”, baseret på Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller.

​​Den første sne er faldet og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, hvilket får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen Med hjælp fra en begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på kommer moderen i forkøbet, inden sneen falder igen. “Snemanden” er produceret af Working Titles Tim Bevan og Eric Fellner (“Teorien om alting” “Les Misérables”) og Robyn Slovo (“Dame, Konge, Es, Spion”) og Piodor Gustafsson (”Mænd som hader kvinder”).

“Snemanden” er en Working Title Films produktion i samarbejde med Another Park Film—executive producere er Nesbø, Niclas Salomonsson, Martin Scorsese, Alfredson, Liza Chasin og Amelia Granger.

“Snemanden” er udelukkende optaget on location i Norge i Oslo og Bergen og området omkring Rjukan.

Præmie : 6 stk. bøger ”Snemanden”

Spørgsmål :


Konkurrencen slutter d. 02.08.17. Vinderne bliver kontaktet på de indtastede kontaktoplysninger og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder. HUSK at indtaste de korrekte oplysninger, så vi ikke sender præmierne til den forkerte adresse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk