Annonce
12/12-16 05:00; Opdateret: 12/12-16 14:54

5 fede julegaver – Simon tror på5 fede julegaver – Simon tror på

Hvilke julegaver tror du, bliver mest populær af disse 5? Læs her hvad Simon fra Humac tror på.

Simon Sølling Pedersen er ansat som butikschef hos Humac og har været ansat i 4 år hos Humac. Simon tror, at B&O A1 bliver årets julefavorit hos Humac. Hans egen kæreste ønsker sig den i mosgrøn, det vil han dog ikke afsløre, om hun får, for som Simon siger, min kæreste læser også metroxpress. Vi har bedt Simon om at udpege 5 julefavoritter fra Humac.

Beoplay A1 fra B&O

Jeg tror, at denne lille højtaler bliver årets bestseller. Den blev lanceret for 7 måneder siden, og den leverer en super god lyd. Den er trådløs, støv og vandafvisende og holder strøm i op til 24 timer. Alle kan bruge den. Der er fx dem, der tager den med i sommerhuset, eller teenageren der gerne vil kunne spille musik med vennerne på stranden. Den kan spille et mindre rum op og har en 360 graders lyd, hvilket betyder, at den også kan ligge på bordet og giver god lyd til alle, uanset hvor du sidder. Du kan også parre den, hvis du har to, så den spiller stereo, og du kan via bluetooth modtage kald og få lyd via højtaleren. Beoplay A1 bliver købt som den flotte gave.

Det bedste ved Beoplay A1 er:
* Den holder strøm i op til 24 timer
* Den har en god lydkvalitet
* Den kan lades op på 2 timer
* Designet er fedt og fås i 4 forskellige farveriPhone 7

Der vil være rigtig mange, der får den nye iPhone i julegave. Det er en virkelig populær forældre- og kærestegave. Den blev lanceret i september i år og fik en blandet modtagelse. Indvendingerne gik på, at jackstikket er fjernet på den nye iPhone. Men alt elektronik, der lanceres i disse dage, er trådløs, så det er den vej det går, og det er der også mange, der sætter pris på, for så begrænses lyden ikke af høretelefonproducentens stik. 7´erens kamera er blevet opgraderet, farverne er flottere, og billederne er skarpere. Designet er mere stilrent, da kanten på bagsiden er væk. Den er lanceret i to nye flotte farver Jet black og Mat black. Den er Stænk- og vandafvisende, hvilket betyder, at regnvejr er ikke længere en udfordring.

Det bedste ved iPhone 7 er:
* Kameraet
* At den er hurtigere til det hele
* Designet er flottereiPad Air 2

iPads har været et stort julegaveønske for mange i mange år. Det er jeg ret sikker på, at det bliver igen i år. Vi ser ofte, at det er manden, der indkøber iPads som gave. Jeg tror, at det er fordi, at vi mænd kan godt lide at give gaver, som vi har forstand på. iPads er noget, vi ved noget om. Hvor iPhonen er et personligt eje, er iPads hele familiens. Alle bruger den. Derfor har de fleste brug for god kapacitet til at kunne lagre hele familiens apps, film og billeder. Det har denne model. Den fås i tre farver: Sølv, space grey og guld.

Det bedste ved iPad 2 er:
* Den er hurtig
* Den er nem at betjene
* Du får ”value for money”Panserglas

Panserglasset er den lille gave mormor og morfar giver, fordi de ved, at mor og far giver en ny iPhone. Panserglasset fås både til iPhone og iPads og giver beskyttelse til dit kæreste eje. Det bedste, du kan gøre for din iPhone, er at sætte et panserglas på og et cover. Der er dog nogen, som foretrækker at lade det originale design være i fokus og derfor ikke bruger et cover. De bør som minimum sætte et panserglas på. Det kan ikke sammenlignes med den film, man før kunne købe. Panserglas beskytter rigtig godt og tager de stød og skader, som telefonen ellers ville få, når vi taber den. Det er let at sætte på, og det fås med en sort eller hvid kant, så det ikke kan ses, at du har et panserglas på.

Det bedste ved panserglasset er:
* Det er god beskyttelse
* Det er nemt at sætte på
* Oplevelsen i berøringen med telefonen er den sammeHøretelefonen fra JBL

Vi sælger altid mange høretelefoner til jul. Jeg tror, at disse nye høretelefoner fra JBL vil hitte. Brandet er en gammel kending, og de er kendt for at give en fyldig lyd med en god bas. Meget af den musik, vi hører i dag, er præget af en dyb bas, og det er JBL´s signaturlyd. De kom på markedet for lidt over en måned siden med deres nye design, som er mere ungt. Disse høretelefoner er skabt til folk på farten. De er trådløse og holder batteri i 16 timer, men de har også et kabel, hvis man løber tør.

Det bedste ved JBL høretelefonerne er:
* De er behagelige at have på pga. softbøjlen
* Lyden er god
* Det er et rigtig godt køb til prisen
* Designet er flot

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Meghan Markles halvsøster afbrudt...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk