Annonce
06/10-16 00:00; Opdateret: 17/10-16 09:28

Vind 10 x 2 billetter til Dan Browns filmatisering \Vind 10 x 2 billetter til Dan Browns filmatisering "Inferno"

Få en fantastisk aften i biografen med den hæsblæsende, nye thriller "Inferno", der er efterfølgeren til Dan Browns, Da Vinci Mysteriet og Engle & Dæmoner.

storybild

Da Robert Langdon vågner op fra sit hukommelsestab på et italiensk hospital, indleder han et samarbejde med lægen Sienna Brooks, og sætter sin lid til, at hun kan hjælpe ham med at få sin hukommelse tilbage og således forhindre en galning i at udløse en verdensomspændende epidemi.

Præmie:
10 x 2 fribilletter til INFERNO

Felicity Jones, som bl.a. blev nomineret til en Oscar® for sin præstation i Teorien om Alting, spiller over for Hanks - i rollen som Dr. Sienna Brooks.

Irrfan Khan, en af Indiens største stjerner og bedst kendt for sine roller i Slumdog Millionaire, Life of Pi og The Lunchbox, ses i rollen som Harry Sims/Provsten.

Den franske skuespiller Omar Sy, bedst kendt for sin rolle i det franske mega-hit De Urørlige samt X-Men: Days of Future Past, og snart også kan ses i kommende produktioner som Jurassic World, og John Wells’ filmprojekt, spiller Christoph Bruder.

Sidse Babett Knudsen, en af den danske filmbranches største navne, ses i rollen som Dr. Elizabeth Sinskey, der er direktør for WHO.

Konkurrencen slutter d. 13. oktober. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinfromationer, så husk at tjekke, om de er rigtige, og vi offentliggører vinderen på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder.

Andre læser lige nu