Annonce
26/07-16 15:14; Opdateret: 04/08-16 10:42

Slutter snart: Vind en bod i Tivoli til HalloweenSlutter snart: Vind en bod i Tivoli til Halloween

KONKURRENCE. I Tivoli er de så småt i gang med at forberede Danmarks største halloween-fest, og hvis du er kreativ, kan du også nyde godt af populariteten.

Bildstrecke im Grossformat »

Mere end 500.000 gæster. Så svimlende mange mennesker kommer der igennem den legendariske forlystelsespark Tivoli i København i løbet af de tre uger, de holder åbent for halloween-sæsonen.

I perioden er det muligt for gæsterne at prøve alle parkens forlystelser, men der er også et væld af boder med et bredt udvalg af oplevelser og varer. Og i år er der en unik mulighed for at få sin egen bod i perioden. Har du en god og kreativ idé, kan du nemlig deltage i en konkurrence, hvor Tivoli udvælger det bedste koncept til at vinde en bod.

Læs mere om konkurrencen her

»Med konkurrencen håber vi på et nyt og anderledes koncept, som kan give Tivolis gæster en ekstra oplevelse – et koncept, som vi ikke selv havde fantasi til at forestille os i en bod til Halloween i Tivoli,« siger Christina Bernsen, der er erhvervsudlejningschef i Tivoli.

Hun tilføjer, at forlystelsesparken er åbne over for alle typer koncepter og sortimenter, og at dommerpanelet udvælger vinderen ud fra, hvad der efter deres mening giver størst værdi til sæsonen. Med andre ord kan deltagerne i konkurrencen lade fantasien få frit løb – og måske kunne vinderboden være med til at skaffe nogle unge entrprenører fodfæste som virksomhed.

»Det kunne for eksempel være fra en ung iværksættervirksomhed, som med denne bod får lejlighed til at præsentere og sælge sine varer til Tivolis mange gæster til halloween,« siger Christina Bernsen.

Din bod kunne f.eks. se sådan ud.

Halloween-sæsonen åbner den 14. oktober, og sæsonen fortsætter indtil den 6. november. Selv om højtiden er en relativt ny begivenhed herhjemme, har danskerne virkelig taget konceptet til sig. Det viser blandt andet besøgstallet fra Tivoli, der siden første halloween i 2006 har været støt stigende. Siden da har det udviklet sig til, at Tivoli holder den største halloweenfest i Danmark.

Fristen for deltagelse i konkurrencen om en gratis bod er mandag den 8. august klokken 8, og for at deltage skal man indsende en mail med konceptbeskrivelse til bod@tivoli.dk.

Sådan deltager du:

- Kom med et forslag til en bod til Halloween i Tivoli.
- Konceptet skal give Tivolis gæster en ekstra oplevelse og kan være både sejt, sjovt, sødt, kreativt, anderledes, spændende og fantastisk.
- Vinderen får en gratis bod til Halloween i Tivoli.
- For at deltage skal man sende en mail med konceptbeskrivelse og gerne billeder til bod@tivoli.dk.
- Deadline for fremsendelse er mandag den 8. august klokken 8.
- Vinderen får direkte besked i uge 33.
- Konkurrencen indebærer betingelser og forpligtelser, der kan ses på Tivoli.dk

Andre læser lige nu