Annonce
17/05-16 14:46

Sidste chance for at vinde 2 billetter til Simon Talbots show ”Mr. Copenhangen”Sidste chance for at vinde 2 billetter til Simon Talbots show ”Mr. Copenhangen”

Simon Talbot tager på Danmarksturné og gør op med sig selv i sit tredje one man-show, ”Mr. Copenhagen”, og du kan vinde billetter til showet.

storybild

(Billede: Seth Nicolas)

– Er du blevet fin på den? Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg (i jyske Granslev!) tog junior i at læse i en bog. Og dét fik straks Talbot – der ellers så sig selv som ærkejysk – til at tænke dybere. ”Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser”, forklarer Simon selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit nye one man-show.

Svar på:

”Mr. Copenhagen” hedder det, og det handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om kontrasten mellem at besøge sin irske fars vanvittige og fællessyngende familie for at tylle øl til en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards – i selskab med Christopher…

”Mr. Copenhagen” følger op på Talbots to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens tredje Danmarksturné, der har premiere den 14. januar 2016 på Bremen Teater.

Simon Talbot – Mr. Copenhagen Danmarksturné
14. januar – 9. april
Billetpris: 230,- + gebyr

Få mere info og køb billetter her


Konkurrencen slutter den 30.05.2016 kl. 12. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver også offentliggjort på mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk