Annonce
18/05-16 00:00; Opdateret: 19/05-16 08:50

Vind 2 biobilletter til Warcraft: The BeginningVind 2 biobilletter til Warcraft: The Beginning

Legendary Pictures og Universal Pictures står bag Warcraft: The Beginning, et episk eventyr baseret på Blizzard Entertainments globale fænomen.

Det fredelige rige Azeroth er på randen af krig, for frygtløse, invaderende ork-krigere, der er på flugt fra deres dødende verden, leder efter nyt land at kolonisere.

Da en portal åbner sig og forbinder de to verdner, står en hær over for sin undergang og den anden over for udslettelse. To helte, fra hver deres æt, vil stå over for hinanden, når skæbnen time falder i slag for deres familier, folkeslag og hjem.


Præmie:

10 x 2 fribilletter til filmen

“Warcraft: The Beginning” er instrueret af Duncan Jones (“Moon”, “Source Code)” med manuskript af Charles Leavitt og Jones. I hovedrollerne ses Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky og Daniel Wu i Legendary Pictures, Blizzard Entertainment og Atlas Entertainment produktion.

Konkurrencen slutter den 26.05.2016. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver også offentliggjort på mx.dk's vinderside.

Andre læser lige nu