Annonce
25/07-17 09:13; Opdateret: 02/08-17 11:21

Vind storbyferie til Barcelona for 10.000 kr.Vind storbyferie til Barcelona for 10.000 kr.

Barcelona er en storby, der har det hele og er dermed en perfekt destination for hele familien. Men med dette rejsegavekort fra Kræftensbekæmpelse kan du helt selv vælge, hvor I skal rejse hen.

storybild

Kunne du tænke dig at komme til smukke Barcelona eller en anden fantastisk destination? Så giver Kræftens Bekæmpelse dig chancen for at vinde en storbyferie til en samlet værdi af 10.000 kr.

Det kunne f.eks. være Barcelona, som har noget for enhver smag. Her kan du holde storbyferie med utallige shoppingmuligheder i de små hyggelige stenbelagte gader i det Gotiske kvarter, eller tage ud og se de smuk ornamenterede bygninger i Gaudi-parken, Park Güell og La Sagrade Familia.

For at vinde denne fantastiske præmie skal du blot svare på spørgsmålet og samtidig tilmelde dig Kræftens Bekæmpelses nye Fordelsprogram, så kan det være det er dig, der kan nyde det spanske køkken, den islandske natur eller den romerske kultur.

Svar på spørgsmålet: Hvad hedder Spaniens hovedstad?

> Madrid

> Barcelona

For at deltage i konkurrencen skal du samtidig tilmelde dig Kræftens Bekæmpelses gratis fordelsprogram og nyhedsbrev som sendes per e-mail. Konkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse og løber indtil d. 30. september 2017.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk