Annonce
26/09-16 00:00

Vind 5 x 4 billetter til familiefilmen \Vind 5 x 4 billetter til familiefilmen "Storkene"

Nu har du muligheden for at vinde 4 fribilletter til filmen "Storkene", så hele familien kan komme i biffen og få en hyggelig aften sammen.

storybild

Alle véd, at det er Storkene der kommer flyvende med babyerne… - eller det plejede de i hvert fald at gøre, men nu leverer de bare pakker for en global internetbutik.

Junior, der er firmaets absolutte top stork, står over for en forfremmelse, da han ved et uheld kommer til at aktivere babymix-maskinen og producerer en yndig, sød - og helt, aldeles uautoriseret - lille baby pige.

For at deltage i konkurrencen skal man svare på:

Da han er desperat for at levere den lille pakke af rendyrket ballade – inden hans chef finder ud af, hvad der er sket - kaster Junior og hans bedste ven, Tulip - der er det eneste menneske på Storkebjerget – sig ud i et vildt race, for at lave deres første babyaflevering nogen sinde.

Det bliver en hæsblæsende rejse, der ikke alene kan bringe lykke til mere end én lille menneskefamilie, men måske også genindføre storkenes sande mission i verden…

Præmien:
5 x 4 fribilletter til filmen "Storkene"

Konkurrencen slutter den 05.10.2016. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder.

Se traileren her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk