Annonce
04/09-17 00:00; Opdateret: 09/10-17 10:46

Vind billetter til Rasmus Bjergs nye soloshow: Vel-Bjerg’et!Vind billetter til Rasmus Bjergs nye soloshow: Vel-Bjerg’et!

storybild

Efter 2 år er Rasmus Bjerg tilbage på scenen. Han er nu klar med sit helt nye show Vel-Bjerg’et, som du kan opleve over hele Danmark til efteråret. Det bliver et yderst originalt, hudløst ærligt, stærkt sarkastisk og naturligvis vanvittigt morsomt ét af slagsen! (Så du hans debutshow, Endelig Alene, ved du, hvad vi taler om).

Rasmus Bjerg har underholdt danskerne i snart to årtier. Vi har oplevet ham i en perlerække af roller i blandt andet film og tv-serier som: Alle For Én (og To og Tre), Livvagterne, Mr. Poxycat, Wulffmorgenthaler og i værtsrollen til både Danish Music Awards og ZULU Comedy Galla. I det nye år kan Rasmus Bjerg opleves i rollen som John Mogensen i Ole Bornedals biograffilm: Så Længe Jeg Lever.

Nu har du mulighed for at vinde billetter til dig og en ven, når Rasmus Bjerg til efteråret igen er tilbage i sin glansrolle som entertainer med sit eget soloshow.

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Præmie:
2 x 2 billetter til valgfri show

Du kan læse mere om Rasmus Bjergs kommende show, og se hvor han optræder på: www.rasmusbjerg.dk

Se en lille teaser her:

Konkurrencen slutter den 11.09.17. Vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontaktinformationer, så husk at skrive de rigtige oplysninger.

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Dansk koncert endte dramatisk: Gæst...
bt.dk
Hvis der var valg nu, ville Joachim...
bt.dk