Annonce
10/07-15 01:49

Vind et ophold for 2 på Kragerup GodsVind et ophold for 2 på Kragerup Gods

Få et lille pusterum fra hverdagen på det smukke Kragerup Gods.

Bildstrecke im Grossformat »

Kragerup Gods er smukt beliggende midt på Sjælland i et naturskøn område. Det hvide gods er omgivet af store skove og en park, hvor man kan nyde lange, afslappende gåture.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål:
Hvor mange "synes godt om" har vores Facebook side med konkurrencer og gode tilbud, når konkurrencen slutter den 01.09.2015 kl. 15?

Dags dato 05.06.2015 har den 3.698 "synes godt om". Se vores Facebook side her.
Formularen findes ikke eller er allerede udløbet.

Godset har en dejlig udendørs terrasse med smuk udsigt til en idyllisk sø, og indenfor bliver hyggen skabt med en åben pejs, der tændes op i hver aften.

Jeres ganer bliver forkælet af godsets køkkenchef, der tilbereder al maden fra bunden og bruger årstidens friske råvarer. Der bliver både serveret traditionelle danske retter og retter med udenlandsk inspiration med urter fra godsets køkkenhave og kød fra egen højlænder kvæg.

Giv os et "synes godt om" på Facebooksiden, så du kan blive opdateret med tilbud på koncerter, arrangementer og de nyeste konkurrencer. Derudover bliver vi rigtig glade, men du deltager naturligvis i konkurrencen også, selvom du ikke gør.

Konkurrencen slutter den 01.09.2015 kl. 12. Vinderen er den person, der rammer det præcise tal eller kommer tættest på. Hvis der er flere vindere, trækkes der lod blandt de rigtige svar. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på mx.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Se fødslen: Her kommer baby-giraf til...
bt.dk
Så er Superliga-programmet klar: Her...
bt.dk
Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk