Annonce
28/04-16 16:51; Opdateret: 03/05-16 11:51

Vind 2 biobilletter til filmen EN-TO-TRE-NU!Vind 2 biobilletter til filmen EN-TO-TRE-NU!

Få en hyggelig aften med en tur i biografen med en 2 billetter til den nye danske film N-TO-TRE-NU!

storybild

Piet Heins stærke ord favner præcist EN-TO-TRE-NU! om den første rigtige, men også umulige kærlighed. Jeppe (17 år) og Cecilie (16 år) er nyforelskede og ved begge, at deres kærlighed er på ”lånt tid”. At intet varer evigt.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på:

Kærlighed er det overordnede tema, men også død, skyld, frygt og venskab spiller en stor rolle i filmen. Vil det gode sejre for altid? Kan kærligheden overleve alt? Døden er imod deres blomstrende følelser.

Men at leve er at turde dø, så det unge par tager chancer med livet, udfordrer skæbnen både med humor og sorg. De VIL leve her og nu. EN-TO-TRE-NU! handler om, den store, unge kærlighed, der bliver sat på prøve, hvordan de to unge bliver tvunget til at se døden i øjnene og samtidig kunne ignorere den ved bare at leve.

Præmie:
10 x 2 fribilletter

Barbara Rothenborg har instrueret, og rollerne som det unge par ses Jeppe Nikolaj Groth og Clara Rosager. Desuden medvirker bl.a. Laura Bach, Kasper Leisner, Rasmus Hammerich, Susanne Storm og Jens Jørn Spottag.

Konkurrencen slutter den 06.maj og vinderen bliver kontaktet på de oplyste kontakoplysninger samt bliver offentliggjort på mx.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk